‘’Everything should be made as simple as possible, but not simpler’’ Albert Einstein

Reprezinta pasul foarte important in constituirea unei societati, de inregistrare a acesteia si adresa de comunicare pentru uz comercial, cat si pentru instiintari oficiale din partea Statului Roman.

Noi oferim clientilor nostri aceasta facilitate, la un alt tarif preferential, atat pentru scopuri de corespondenta generala, cat si in scopul corespondentei de stat, dar cel mai important aspect pentru alegerea acestui serviciu, este timpul si costul redus pentru startup la constituirea companiei dumneavoastra.

Birou virtual/Virtual office reprezinta:

  • Sediu societate – vă oferim o adresă legală pentru sediul firmei dvs., o condiţie fără de care nu este posibilă înfiinţarea sau funcţionarea unei companii în România.
  • Servicii poştale – scrisorile vor fi scanate în cel mult 24 de ore şi transmise pe adresa dvs de e-mail. Adresa de e-mail va fi pusa la dispoziţia dvs. pe serverul nostru, astfel încât să ne putem asigura că toate mailurile ajung la dvs.
  • Sistemul online – vă permite să accesaţi online şi oricând corespondenţa scanată, apelurile primite sau documentele firmei dvs.

Beneficii

Beneficiati de o adresă pentru sediul firmei – fără aceasta nu se poate înfiinţa firma. În România o căsuţă poştală nu este de ajuns.
Nu aveţi cheltuieli pentru intermedierea unui sediu de către agenţi imobiliari.
Nu trebuie să semnaţi contract de închiriere spaţiu şi nici nu trebuie să umblaţi după acordul vecinilor pentru desfăşurarea activităţii la acea adresă.
Nu trebuie să depuneţi garanţie.